Desktop Computer kopen

M1 - Multimedia voor iedereen
De M1 computer is perfect voor het complete gezin. Internetten, browsen, teksten schrijven, documenten verwerken, noem het maar op. Ook spellen en grafische programma's zijn geen probleem voor deze prachtige machines.
M1 Pro - Voor de professional
De Boerefijn M1 Pro is een zeer snelle computer, die bedoeld is voor de professional. Het is een echte krachtpatser, welke zeer geschikt is voor zware applicaties en grafische software. Ook voor zakelijk gebruik is deze computer zeer geschikt.

U wilt een betrouwbare desktop computer kopen, waar u altijd van op aan kan. Uiteraard moet deze computer ook snel zijn, zodat u direct uw bestanden voor u ziet zodra u de computer opstart. Ook moet hij zware applicaties draaien zonder ook maar enig snelheidsverlies. Dan bent u bij ons aan het juiste adres, want bij bouwen snelle en krachtige computers met gevoel voor design. Onze computers zijn perfect voor het hele gezin. U kunt hiermee internetten, verslagen maken en ga zo maar door. Onze computers zijn ook zeer geschikt voor de foto- en videobewerkers en de echte gamers. Echte Boerefijn computers zijn voor de mensen die het uiterste uit hun desktop computer willen halen, daarom verkopen wij hoge kwaliteit desktop computers.


Product vergelijk (0)


Boerefijn M1 - 2018 (Multimedia Computer)

Boerefijn M1 - 2018 (Multimedia Computer)

De Boerefijn M1 is een zeer snelle gezinscomputer, die altijd klaar staat voor u en uw gezin. Hij za..

€ 799,00 Excl. BTW: € 660,33

Boerefijn M1 Pro - 2018 (Grafische Computer)

Boerefijn M1 Pro - 2018 (Grafische Computer)

De Boerefijn M1 Pro is een zeer snelle computer, die bedoeld is voor de professional. Het is een ech..

€ 1.247,00 Excl. BTW: € 1.030,58

Weergeven 1 t/m 2 van in totaal 2