Boerefijn VIP is voor mensen die meer willen dan alleen reparaties

Door de jaren heen kwamen klanten die meer wilden dan alleen computer reparaties. Zij wilden een blik achter de schermen. Op de hoogte gehouden worden over wat er gebeurd bij Boerefijn Tech en wellicht het belangrijkste: service aan huis. Al onze reparaties voeren wij uit in ons Hardware Repair Center. Dat betekent dat u uw computer altijd naar ons moet brengen voor diagnose en reparatie. Klanten die zich aanmelden voor Boerefijn VIP, hebben het exclusieve voorrecht dat wij ook aan huis reparaties uitvoeren. Hiermee kunnen wij ook deze speciale groep bedienen, zonder dat wij hiervoor al onze tijd om te kunnen repareren weg nemen. Een VIP lidmaatschap heeft nog veel meer voordelen, die hieronder genoemd worden. U betaalt éénmalig een bedrag van 25 euro per jaar en mag dan direct gebruik maken van alle voordelen van Boerefijn VIP voor dat jaar. Uiteraard zit u verder nergens aan vast en kan u het jaar daarop zelf beslissen of u weer een jaartje met ons mee doet. Wordt vandaag nog een VIP.

✔ Onze specialistische ICT hulp aan huis

Alle Boerefijn VIP leden mogen gebruik maken van onze ICT hulp aan huis. Normaal gesproken moeten onze klanten de defecte computer langs brengen. Boerefijn VIP leden mogen contact met ons op nemen en een afspraak maken voor een dag naar keuze om één van ons langs te laten komen. Zo hoeft er niet gesjouwd te worden met computers en randapparatuur. Plus we kunnen de problemen op locatie zelf ontdekken en verhelpen. Gemak dient de mens.

✔ Direct contact via ons 06 nummer

Zoals u wellicht al door had, werken wij niet met een vast telefoonnummer. Dit doen wij om ons zoveel mogelijk te concentreren op de reparaties die wij uitvoeren. Boerefijn VIP klanten hebben echter het privilege om rechtstreeks naar een 06 nummer van ons te bellen. Zo kunnen zij makkelijk een afspraak maken of telefonische hulp krijgen bij een ICT probleem.

✔ 10% korting op ons uurtarief

Voor standaard ICT hulpverlening rekenen wij 50 euro inclusief BTW per uur. Echter krijgen Boerefijn VIP leden 10% korting op dit tarief, waardoor het nog maar 45 euro inclusief BTW per uur is. Dit is een aantrekkelijke korting, voornamelijk als de ICT problemen meerdere uren in beslag nemen.

✔ Een kijkje achter de schermen

De één vindt onze berichtgeving fantastisch en de ander drukt ze in de prullenbak. Even goede vrienden. Want bij een Boerefijn VIP lidmaatschap krijg je informatie over wat er achter de schermen gebeurd. Zo kunnen onze Boerefijn VIP leden zien wat er gebeurd met de richting van het bedrijf en zelfs feedback geven. Geheel vrijblijvend en zonder verplichtingen.