Heeft uw MacBook het begeven?

Geeft hij geen beeld meer of is er koffie overheen gekomen? Kan de beste overkomen en dus tijd voor een MacBook reparatie.

Blijf niet met uw probleem zitten en laat uw MacBook door ons nakijken.

Wij schrijven ook oudere MacBooks niet af als 'vintage' en helpen bij elk mogelijk model.

Bekijk hieronder de meest voorkomende problemen en reparaties die wij uitvoeren.

Zodra u heeft besloten of reparatie iets voor u is, kan u uw MacBook aanmelden voor reparatie.

Uw MacBook is bij ons in veilige handen.

Veelvoorkomende problemen met MacBooks van Apple

Niets is vervelender dan een trage MacBook. Door de jaren heen worden ze vaak trager door veeleisende software, maar ook door hardware zoals een harddisk die verslijt. Als uw MacBook ontzettend traag begint te worden, dan is dat meestal een indicatie van dat de harde schijf het begint te begeven. Dit eindigt uiteindelijk vaak in een gehele computer crash.

Uiteraard zijn er ook nog andere oorzaken waardoor uw MacBook trager kan worden. Daarom is het verstandig om in het geval van een MacBook hem altijd even na te laten kijken.

Een veelvoorkomend probleem zijn strepen op het scherm van de MacBook. Het kan hier om meerdere problemen gaan: Van het te warm worden van de MacBook door bijvoorbeeld stof, tot er met het knikken van een display kabel of het begeven van de videokaart. Ook kan het scherm zelf defect zijn geraakt. Er is dus grondige diagnose nodig. Hiervoor zal de MacBook echt opengemaakt moeten worden en van binnen bekeken.

Gelukkig maakt uw MacBook wel geluid, wat ons een indicatie geeft dat hij nog wel te redden is. Echter moeten we even kijken naar waarom hij geen beeld meer geeft. Is het beeldscherm doorgebrand of heeft de videokaart het begeven? Wellicht is er een zekering doorheen. Wellicht is de stroomtoevoer richting het beeldscherm defect gegaan. Een reparatie die een stuk goedkoper is dan het vervangen van het beeldscherm. Ook in dit geval zullen we snel even moeten kijken wat er aan de hand is.

Dit is een moeilijk geval. De stroomtoevoer kan defect zijn, maar ook het complete moederbord. U kan het beste zo snel mogelijk naar ons toe komen en de MacBook niet meer aan de adapter laten zitten.

MacBook reparatie voorbeelden die wij hebben uitgevoerd

Hieronder ziet u in willekeurige volgorde enkele reparaties die wij hebben uitgevoerd aan verschillende type MacBooks.

Mocht u afvragen welk type MacBook u heeft, bekijk dan eens de achterkant van uw MacBook. Hierop staat een code die vaak begint met een A en nog ééntje die begint met EMC. Als u ons deze code geeft, kunnen wij uitzoeken welk model MacBook u heeft. Wilt u uw MacBook direct aanmelden ter reparatie? Klik dan hier.

Is uw Macbook defect? Of start hij niet meer op?

Wacht dan niet langer! Niets is vervelender dan als uw MacBook niet meer opstart en u niet verder kan met uw werk. Daarnaast is er ook nog de kans dat u uw data kwijt bent, waardoor er veel werk verloren kan zijn gegaan.

Uit ervaring weten wij dat veel “Apple resellers” uw computer al gauw afschrijven als ‘vintage’ en daarmee letterlijk uw probleem negeren.

Ook worden er geen mogelijkheden gegeven wat betreft het herstellen van de data, waardoor u met de handen in uw haren zit.

Gelukkig is dit niet het einde van uw toestel. En ook niet het einde van uw data.

Wij herstellen namelijk iMacs, Macbooks en Mac Pro’s. Hierbij herstellen wij ook oudere modellen, waaronder bijvoorbeeld Macbooks uit 2010 en iMacs van 2009 en 2012.

Vaak zijn oudere modellen namelijk nog zeker de moeite waard. En mochten wij denken dat uw computer niet meer de moeite waard is, dan zeggen we dat ook gewoon.

Want zelfs dan is er ook nog de mogelijkheid om enkel uw data te herstellen. Wat vaak al een hele opluchting op zichzelf is.

Want ook wij begrijpen dat uw foto’s en bestanden belangrijk voor u zijn. En dat het belangrijk is dat u deze zo snel mogelijk terug krijgt.

Heeft u dus een defecte Macbook, iMac of Mac pro?

En wilt u hiervan de data terug hebben en / of uw toestel laten repareren?

Neem dan vandaag nog even contact met ons op via reparatie@boerefijn.org, dan beginnen we er zo snel mogelijk aan.