Prijzen en vragen

Wat kost de diagnose van mijn MacBook of iMac?

Wij rekenen voor diagnose van een MacBook of een iMac 39 euro inclusief BTW. Vaak halen wij uw apparaat geheel uit elkaar. Doordat de diagnose betaald wordt kunnen wij uitgebreid de tijd nemen om de problemen op te sporen. Ook krijgt u een offerte die u in kan leveren bij uw verzekeraar, zodat u nauwelijks tot geen kosten heeft aan het repareren van uw apparaat.

Onze offertes worden steeds vaker geheel vergoed door verschillende verzekeraars. De offerte is altijd vrijblijvend, zodat u er ook voor kan kiezen uw apparaat niet te repareren. Zo geeft u nooit meer uit dan 39 euro als het apparaat te duur blijkt om te repareren.

Wat is de beste antivirus voor mijn Windows computer of MacBook?

Na lang onderzoek en het testen van de meest verschillende anti virus programma's zijn wij erover uit. Malwarebytes is de beste antivirus voor uw Windows computer of MacBook.

Met deze speciale link krijgt u 25% korting op uw eerste jaar.

U krijgt in eerste instantie een Engelstalige website te zien, maar als u op de koop knop drukt, is de rest van het proces in het Nederlands. U kunt dan ook in euro's betalen, ook met automatisch incasso.