Reviews: Wat klanten over ons zeggen

Wij zijn trots op onze klanten en de positieve reviews die zij achterlaten. Hieronder leest u een paar testimonials van onze geweldige klanten.

caret-down caret-up caret-left caret-right

Mijn Apple iMac uit 2015 werd steeds trager. Ik wilde liever niet naar de Apple Store, de laatste keer dat ik daar met een reparatieklus kwam vond men mijn computer 'vintage', dus te oud om te repareren. Op het internet kwam ik Emiel Boerefijn tegen. Na een degelijke intake gaf hij aan wat er aan de computer mankeerde, wat hij daaraan kon doen en hoeveel dat ging kosten. Emiel heeft de reparatie perfect uitgevoerd, alle bestanden zijn bewaard gebleven en ondanks de ingewikkelde klus van het openen en sluiten van een iMac is er geen krasje op de behuizing gekomen. En alles binnen budget. Resultaat: de iMac is sneller dan hij ooit was. Klasse!

Boudewijn ⭐⭐⭐⭐⭐

Na zelf het geheugen van mijn iMac 2012 uitgebreid te hebben werkte deze niet meer. Emiel kon echter op korte termijn dit probleem aanpakken zodat ik niet lang zonder iMac zat. Binnen enkele dagen was het probleem opgelost. Voor volgende aanpassingen en/of uitbreidingen weet ik waar ik weer na toe ga. Top.

Willem ⭐⭐⭐⭐⭐

Supersnel geholpen met herinstalleren software late 2009 iMac. Emiel heeft verstand van zaken en helpt je ook met zogenaamde vintage Apple computers. Kan hem van harte aanbevelen.

Jos ⭐⭐⭐⭐⭐

Ik had een trage iMac. Boerefijn Tech heeft een nieuwe SSD geplaatst. Werkt weer perfect en als nieuw. Goede en vriendelijke en snelle service.

LaYen ⭐⭐⭐⭐⭐

Goede apparatuur dat zeer lang mee gaat. Aanrader voor al uw elektronica!

Remco ⭐⭐⭐⭐⭐

Weet waar hij het over heeft. En de service is snel en betrouwbaar.

Jesse ⭐⭐⭐⭐⭐

Geweldige service! Geweldig en snel geholpen! Daar waar andere bedrijven zeiden dat er niks meer aan gedaan kon worden, ging hij een stapje verder en deed wat andere bedrijven zeiden dat niet mogelijk was. Ongelofelijk vriendelijk en kwaliteitswerk! Als je op zoek bent naar iemand die je kan helpen met je computer, hoef je niet meer verder te zoeken!

Nikki ⭐⭐⭐⭐⭐

Emiel verleent een hele fijne service en communiceert prettig. Hij doet er alles aan om de data te redden en heeft veel kennis van zowel hardware als software. Hij weet ook goed om te gaan met laptops van Apple. Ik kan Boerefijn van harte aanbevelen voor computerreparaties.

Rik ⭐⭐⭐⭐⭐

Perfecte service, klantgericht en behulpzaam, heeft kennis van de aangeboden services en producten. Helemaal top!

Lisanne ⭐⭐⭐⭐⭐

No-nonsense benadering en vakkundige aanpak. Geduldig en zorgvuldig!

Bob ⭐⭐⭐⭐⭐

Meerdere keren mij en familieleden geholpen met computer problemen en/of het in elkaar zetten van computers. Elke keer ging dit naar wens en draaien de computers erg goed. Ik raad Boerefijn dan ook van harte aan.

Pelle ⭐⭐⭐⭐⭐

Emiel weet goed wat die doet, smeert niet meer aan als dat nodig is en weet altijd wel wat te vinden wat beter kan. Zo is mijn laptop nu eigenlijk al te oud voor bepaalde progamma's maar heeft hij hem zo aangepakt dat hij toch nog een paar jaar mee kan. Super!

Scootje ⭐⭐⭐⭐⭐

Wilt u ook nog even via Google bekijken wat mensen over ons zeggen?

Zeer begrijpelijk.

Op deze pagina ziet u de reviews die klanten online op Google voor Boerefijn Tech achter lieten.

Genoeg reviews gelezen?

Laat vandaag nog uw MacBook repareren of iMac repareren, zodat u zich weer kan focussen op uw werk.

Of stuur een mailtje naar reparatie@boerefijn.org en wij kijken of we u kunnen helpen 🙂