Emiel Boerefijn

Ik ben Emiel Boerefijn en ik heb vanaf 2012 meer dan 10 jaar gewerkt aan enorm veel computer reparaties. Zowel op het gebied van Apple als het maken van Windows computers op maat. Hiermee heb ik altijd zoveel mogelijk mensen willen helpen en ik kan met trots zeggen dat dit grotendeels is gelukt.

Echter heb ik besloten om vanaf 1 januari 2024 mijn reparatiewerkzaamheden neer te leggen en over te gaan op een webshop.

De reden hierachter is dat ik een tijdje terug een nieuwe onderneming ben gestart, genaamd WeTalkBusiness. Hierbij help ik ondernemers om bovenaan in Google te komen met hun website, om op die manier meer nieuwe klanten te krijgen en hierdoor meer winst te maken. Ook bouw ik websites en webshops op maat en scoren deze erg goed in de zoekresultaten.

In eerste instantie deed ik dit ernaast, maar de vraag is de afgelopen jaren enorm toegenomen. Hierdoor moet ik mijn focus verleggen, om mijn klanten uit mijn nieuwe onderneming zo goed mogelijk te blijven helpen. En ik heb daarnaast ook de ambitie om te blijven groeien.

Ik wil graag iedereen bedanken voor het vertrouwen in mij en mijn onderneming. Ook wil ik graag alle klanten van de afgelopen jaren enorm bedanken voor het feit dat ik voor jullie aan de slag mocht. Het betekent erg veel voor mij dat jullie mij het vertrouwen gaven om jullie te mogen helpen.

Alle klanten kunnen nog steeds terecht op deze website om te shoppen, zoals bijvoorbeeld naar bio ethanol branders.

Neem gerust een kijkje en wellicht zit er iets voor u tussen!

Met vriendelijke groet,
Emiel Boerefijn

Emiel Boerefijn

Emiel Boerefijn